Herra Syyhymestari

Runoilija Majssimies

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiskis.
 

Sinun unelmasi oli maailman räjäyttäminen
juon paljon viiniä ja mietiskelen
kuinka hymysi vaihtui irveeseen
uutisia katsellessa

Päiväsi kuluivat
hiuksia kasvattaessa
ja kirotessa
ihmisten kieroiluja

Kaikkien päivien jälkeen
en muista enää oikeaa nimeäsi
Toivon että kultakalasi voi hyvin
vaikka sinä et voikaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, tää on ihana. :)

Omomomom. Mahtava. Etenkin alku on upea.

mulle tuli tästä jotenkin mieleen sellainen novelli kuin akvaarion valo, ja joka on lukion äidinkielen kurssivihko kolmosessa. Tykkään sun tyylistäs.

olispa helppoa olla kultakala.

Mitä enemmän tätä lukee, sitä enemmän tästä pitää.
Eniten rakastuin kahteen viimeiseen riviin.
Upeaa tekstiä!

Ihanan erilainen !

Täysin oma ote,
ilolla luen tätä.^^

jotenkin jännä. hieno.

oi, tää on ihana. :)

Omomomom. Mahtava. Etenkin alku on upea.

mulle tuli tästä jotenkin mieleen sellainen novelli kuin akvaarion valo, ja joka on lukion äidinkielen kurssivihko kolmosessa. Tykkään sun tyylistäs.

olispa helppoa olla kultakala.

Mitä enemmän tätä lukee, sitä enemmän tästä pitää.
Eniten rakastuin kahteen viimeiseen riviin.
Upeaa tekstiä!

Ihanan erilainen !

Täysin oma ote,
ilolla luen tätä.^^

jotenkin jännä. hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot