Inhorealismia inhossa

Runoilija Majssimies

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiskis.
 

Tarkoituksenmukainen tahra paidassasi
mitä jos leikkaisin kaljuksi pääni

näkisin ihmisten epäuskoiset ilmeet
-mikä tuo luulee olevansa?

Tiedän olevani vain kuva jostain
jossa ei ole mitään järkeä
Sillä eihän maailmassakaan ole

Joten miksen tekisi juuri
sen mitä muut tyypillisyydellään vastustivat
Olisin vain joku skini ihmisten joukossa
sillä eihän suomalaiset ole rasisteja

Meillä on vain arvot
-sillä arvohan tarkoittaa sitä että on arvokas
arvokkaampi kuin svedut ja sillit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ollaanko me muka arvokkaampia ko sillit? svedu on vähän suhteellista. anteeksi, olen väsyny. nukkuisin jos silmäni menisivät kiinni. sänky voisi auttaa.
teikä kirjoittaa, pidän siitä kun teikä kirjoittaa. kirjoita lisää haaskoja runotuksia (:

näin! ei rasismia :) Ollaan kaikki yhtä arvokkaita. Me, svedut ja sillit!

Niin, mitäs tähän nyt sanoisi..
Vahvaa ja voimakasta tekstiä, pidin kyllä tästä. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot