kaikki muuttuu..

Runoilija enkelin silmät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeinen !
 

Ennen olin iloinen, bailasin frendien kaa.
Oli nauravat kasvot, mut ne muuttu pikkuhiljaa.
Yritin feikkaa, et kaikki olis hyvin.
Masennus alko ja kaiki romahti.
Pikajuna tuli, hyppäsin sen alle.

Juna jarrutti vasta sata metriä sen jälkeen, kun oli murskannu pienen tytön. Kaikki vaan yhden unelmien murskaajan takia.

Miksei tää unta olla vois?

Selite: 
Fiilis on nyt niin tämä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot