Hekumainen hymysi
mieleni kirkastaa
luot elämän
sielun syvimmän
saat uskomaan
hamaan tulevaan
kanssasi matkustan
valon satamaan
saan rauhan
iki onnellisen
säteen auringon
sydämeni rakkauden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mukava tunnelma
kaunis on<3
mukava tunnelma
kaunis on<3