♥

Runoilija enkelin silmät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeinen !
 

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with ♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand... Tutulta kuulostaa

 

Käyttäjän kaikki runot