Meidän onnemme

Runoilija enkelin silmät

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeinen !
 

Nuo hiljaiset tuntimme,
minuutit ilman sanoja.
Ne tuntevat meidät,
katseemme,
lämpömme.
Ne seuraavat vierestä hymyjämme,
kuulevat ajatuksemme
-sinun ja minun-
ja nauravat kanssamme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot