Vauva-tuuli

Runoilija Adalmiinanhelmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2011
Viimeksi paikalla: 2.8.2021 20:15

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Rehellinen,heikompia puolustava,oikeudenmukainen,läheisiään rakastava,hellyyttä jakava/janoava Tärkein elämänohjeeni lapselleni:Me kaikki ihmiset olemme samanarvoisia ja yhtä arvokkaita.
 

Nyt ulkona sataa
ja tuuli ujeltaa,
on ihanaa silti sinne
sekaan sukeltaa.

Kuusikosta kuuluu
kyyhkysen kujerrus,
ei haittaa kyyhkystäkään
pieni tuulen tuiverrus.

On tuo tuuli kyllä
pieni vauva-tuuli vasta,
ei vauva-tuuli häiritse
sadevaatteissaan leikkivää lasta.

Ihmislapsi pian huomaa
tuossa maassa sen:
On syntynyt siihen
vesilammikko melkoinen.

Siihen lammikkoon on
sitten mukava hypätä,
ehdin tästä viereltäni
kaverinkin mukaan nypätä.

Minkä ilon tuo
vesilätäkkö aikaan saikaan,
sieltä iloinen kikatus
pian ilmoille raikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista luontoa... Kiitos!

Mukava, hauska runo :)

Lapset rakastavat lätäköitä!
Ja totta; sadesäälläkin voi ulkoilla, kunhan on oikeat vaatteet päällä.
Ja jos tuuli on vauva-tuuli, sitä suosiollisempi on ilman laatu, hengityksen helppous.

Suloinen runo, Kiitos.

Todella herkkää ja kaunista.

Mukava ja luonnon läheinen runo 😊

Piristää ankeaa sadepäivää hyvällä fiiliksellään ja mukavalla viestillään.

Hienosti runo kertoo lasten ilakoinnista, jota aina on ilo seurata ja muistella sitä aikaa, kun itse tuli oltua mukaana vastaavanlaisissa menoissa.

Kyllä ne vaan niin ihania olivat, kielloista huolimatta.

Mukava runo

Leikkisä ja kirmaileva runo. Mukavaa luettavaa.

Kyllä se näin on. Lasten pitää saada hyppiä lätäköissä :)
 

Käyttäjän kaikki runot