Ansa I. Kone

Runoilija Birdy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi Belsebub missä lienet? Soittotaitoa vailla oleva nuorimies odottaa teikäläistä Pajunköysitien ja Vetoneesinkadun risteyksessä Perjantaisin kello 19:45-23:45 (koska viimeinen bussi Puutaheinään lähtee tuolloin).

P.s. Älä tuo viulua, minulla on jo kitara.
 

niin hauras on lasi
jossa mieleni lepää
ja kaivon kansi kuin taivas
jonne sormeni eivät yllä

huulillani syntymätön säe
sanat, jotka kirjoitin
sanat
joita silmäni ei näe

piilossa
piilaaksossa
tuhansien jokien
ja pienten piirien takana

sähkönsinisissä uomissa
korvat punoittaen
urpuina
sisällään kevään koskematon
urkuparvi

huuma
joka lyö pääni hartioilta
kun rakastun
salassa

kaivonkanteni alla
suojassa
ansani vartijoilta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot