Nimetön

Runoilija Birdy

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oi Belsebub missä lienet? Soittotaitoa vailla oleva nuorimies odottaa teikäläistä Pajunköysitien ja Vetoneesinkadun risteyksessä Perjantaisin kello 19:45-23:45 (koska viimeinen bussi Puutaheinään lähtee tuolloin).

P.s. Älä tuo viulua, minulla on jo kitara.
 

varpushaukan varjossa
valo kohtaa ajastajan
tiiman taaran varastajan
riimun
riipan
rakastajan

vanavedessä vedättäjän
viisar katsoo koneistoon
tajuntansa tarpeistoon
kokoajansa
ajajansa ja ajan ansan
kellon kaapin luurankoon

minä mietin
minne virtaan
vanun yli laidan maailmani
ja minä murhe
lihan pirta
paidan päältä ainoani

antaisin lantista
sentistä ajatuksen
valovuodesta vuoteeni
kosketuksesta sormenpääni
ruumiini ihostasi
sinusta rankain, ruoteeni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot