Minun tunteeni ovat pakolaisia

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minun tunteeni ovat pakolaisia,
vaateriesuja paljasjaloin
Pohjolan pakkasessa

missä on susia, karhuja
ja kylmiä perkeleitä ihmisten nahoissa,
vaaleat ihot metallinhohtoisina,
kovina

minun tunteeni ovat pakolaisia,
tikkujalkaisia ja mahat täynnä nälkää
tai pimeiden öiden hedelmiä
pakolaisia ne ovat
tummat silmät kaipuusta hehkuen,
jalat kivutta tanssien, talloen
hylättyä maata

ja jokaisella askeella syttyy lyhty
tai aukeaa kukka

kunnes sinä kuulet minun viidakkorumpuni,
paljaiden jalkojen kutsuhuudon
sinun sydämesi maaperällä

minun tunteeni ovat pakolaisia,
vaateriesuja paljasjaloin
auringonkukkapellossa
lunta ja lyhtyjä käsissään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot