Välitila

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus sinun kanssasi tulen sellaiseen kohtaan
missä ei erota alkua lopusta,
loppua alusta

siellä muutoksen kuiskivassa metsässä
kävelen päivästä toiseen
ja jonakin kuutamoisena yönä
huudan sinun nimeäsi

niin kuin vastausta,
niin kuin kysymystä
niin kuin koordinaatteja kotiin

painan pääni sammaleelle
ja kuuntelen kun metsä hengittää
rakkautta sisään
ja rakkautta ulos

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot