Jos?

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos ei nyt, niin milloin?
jos ei uskalla, mitä sitten?

jäisin tähän melko hyvään elämääni
kuten vanha Tunturini jäisen kadun uurteisiin,
väittäen ettei minulla ollut vapautta valita suuntaani
tai kaatuminen olisi liian pelottavaa

jos en tässä elämässä uskalla,
ansaitsisinko edes toista mahdollisuutta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot