Suurta hulluutta!

Runoilija Kettricken

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos rakkaudessa etsit opettajaa,
etsiydy lasten, eläinten ja hullujen seuraan
ja niiden ihmisten joiden silmät ovat peilejä,
kädet tarjottimia
ja niin haavoilla rakastamisesta

että tunnet halua suudella niitä

jos rakkaudessa etsit oppia
anna lasten opettaa sinulle kaikki tästä hetkestä,
eläinten rehellisyydestä ja vilpittömyydestä
ja katso peileihin
suoraan ja pelkäämättä

kunnes huomaat
miten suurta hulluutta
on jättää rakastamatta,
sekopäisyyttä olla suutelematta
niitä rohkeita käsiä, jotka kantavat
pientä liekkiä pimeässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot