Nimetön

Runoilija huulirasva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Bussia odotellessa,
tulee kylmä.
Sydämen lepattaessa, kun miettii
mihin nyt on joutumassa.
Matka alkaa, ei päämäärää olemassakaan,
bussi se vaan
matkaansa jatkaa.

Pysäkeiltä pieniltä, seiniltä lohkeilleilta,
nousee kyytiin naisia,
lapsia,
miehiä.
Kenelläkään ei päämäärää olemassakaan,
se vain on varmaa,
että bussi matkaansa jatkaa.

Selite: 
tuli vain tälläinen runontapainen mieleen bussia odottaessa. =) :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot