Nimetön

Runoilija huulirasva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitan,
rohkeita sanoja
R, ilmestyy kuin tyhjästä.

A, haparoivin käsin.

K, ruutupaperi rypistyy.

A, jo rohkeammin.

S, kaipaan sinua, vaikka olet vieressäni.

T, hymy huulille.

A, suttuinen kirjain.

N, puna poskille.

S, hitaasti tulee näkyviin.

U, kynä on tylsä, täytyy terottaa.

O, huulet omillani.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno :)

ihana :>

 

Käyttäjän kaikki runot