Kangastus

Runoilija huulirasva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olitko se sinä?
Ei, et ollut
Luulin näkeväni oikean
Erehdyin ja kaduin

Miksi pitää
ihmisen olla niin altis houkutuksille
kun toisinkin voisi olla?
Ja miksi sinä olit se houkutus?

Mene pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno:O tykkäsin ! =)

 

Käyttäjän kaikki runot