Unta vaan

Runoilija huulirasva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljen silmäni, auringonsäde sokaisee.
Korvani kuulevat veden liplatuksen,
taivaalle ilmestyy pilvi.
Katson sitä, se muistuttaa sinusta.

Muistatko, kun silloin yhtenä kesän päivänä,
makasimme niityllä.
Voikukkien saartamina.
Kädet sidottuina toisiinsa.
Katseet pilvissä.

Palaan takaisin tähän hetkeen,
sydämeni hakkaa kuin viimeistä päivää.
On jo tullut illan hämärä,
ja värisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin ihana

Aivan ihana! Voi todellakin kuvitella tuon hetken. :)

Erittäin ihana

Aivan ihana! Voi todellakin kuvitella tuon hetken. :)

Erittäin ihana

Aivan ihana! Voi todellakin kuvitella tuon hetken. :)

 

Käyttäjän kaikki runot