salaisuus

Runoilija huulirasva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koulussa ja kaupungilla,
kirjastossa rapistuneella.
Siellä hänet nään, joka päivä
tekemässä tehtäviään.

Huppu päässä, suojaamassa maailmalta,
hän käyttäytyy kuin en olisi olemassa.

Huh. Yksi sininen katse,
polvet pettää, rintaa pakottaa,
kaikki muu katoaa tästä maailmasta.

Kumpa hän vain tietäisi...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Silmät ovat sielun peili ja
niistä näkee välillä itsensä
hyörivän hullunkurisessa
tunteessa. Kiitos tästä!

OOOOO mä haluun tommosta<3

 

Käyttäjän kaikki runot