Seireenit

Runoilija Flogmol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2021 13:11

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.1989

Täys amatööripöytälaatikkorunoilija, mielellään otan vastaan kritiikkiä ja kommentteja! :)
 



Viime yönä
kuulin seireenien laulun
Muistin kultaisen meren
jonka aalloilla joskus leikittelin
Hukun sinne jo tuhannetta kertaa
Tuhannetta kertaa raikuu valitusvirsi

Joku tunnusti silloin
rakkauttaan kesäyössä
Minä kieltäydyin
oli vielä seikkailu kesken
vaikka kauhoinkin jo vettä veneen pohjalta

Joka yö seireenit laulavat
kutsuvat taas sinne
Minä vastaan
vuodatan omaa valitusvirttäni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista, varovainen täytyy olla seireenien kanssa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot