Tie vie

Runoilija Flogmol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2021 13:11

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.1989

Täys amatööripöytälaatikkorunoilija, mielellään otan vastaan kritiikkiä ja kommentteja! :)
 

Minut on tiputettu
keskelle maailman vilkkainta kaupunkia
Täytyy jatkuvasti tehdä
nopeita päätöksiä
Käännynkö tästä vai
kierränkö tuosta
Kaarranko itään
vai luovinko länteen

Valitsen aina sen rosoisimman tien
Sellaisen joka repii jalkapohjat
luuhun asti verille
mutta jonka kaikessa hirveydessä

voin kuulla

kuinka levotonta verta pumppaava lihakseni

laulaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikessa rauhassa kiireenkin keskellä on kaikkein parasta <3 
Kukin valitsee matkansa ja tiensä, upposi
Sattumanvaraisessa maailmassa suurimman nautinnon saa se, joka löytää sen oman tapansa toteuttaa asioita. 
True dat!
sinä
osaat kirjoittaa!
tämäkin runo
valloittaa meikäläisen
ja
rosoinen tie
antaa eniten!
Kiiiitos ihanasta palautteesta! :)
 

Käyttäjän kaikki runot