Taiteilijan sielu

Runoilija Flogmol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2021 13:11

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.1989

Täys amatööripöytälaatikkorunoilija, mielellään otan vastaan kritiikkiä ja kommentteja! :)
 
Mitä ikinä teet
teet sen väärin
kun ei perkeleille
mikään kelpaa

Pitää olla yksinkertaista
hempeää
helposti lähestyttävää
sellaista että lammaskin voi ymmärtää

Mutta taiteilijan sielu on

          lemuavaa ripulipaskaa

Se on väkivallan uhri

          alkoholistin lapsi

raiskattu nainen

          nälkäkuolema

yliannostus

          vessanpönttöön ponnistettu sikiö

kärpäsen irti revityt siivet ja

          huora Helsingin yössä


Se on kaikki maailman murheet
pahanhajuisena oksennuksena
sängyn vieressä aamulla

Likainen salaisuus
lukittuna pöytälaatikkoon

Hullu ärisevä juoppo
joka paukuttaa ovea keskellä yötä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se on. Luovuus syntyy kärsimyksestä. Luovilla on huono tapa kantaa kaikki maailman murheet ja keinot niiden lääkitsemiseen eivät ole aina ne terveimmät. 
Jep. Luovilla ihmisillä lienee tunteiden kirjo yleensä normaalia laajempi tai tunteet tunnetaan lujempaa. Toisaalta, ilman suuria tunteita meiltä puuttuisi maailmasta aika paljon taidetta ja varsinkin niitä mestariteoksia.
Oijoi, kunpa kaikilla olisi oma rauha, eikä tarvitsisi pelätä. 
kolahti!

ja lujaa sittenkin

ismo alankokin 
onnistui biisissään kuvaamaan
loistavasti "taiteilijaelämää"
 

Käyttäjän kaikki runot