Tarvitseeko kaikkea aina ymmärtää

Runoilija Flogmol

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 29.1.2021 13:11

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.5.1989

Täys amatööripöytälaatikkorunoilija, mielellään otan vastaan kritiikkiä ja kommentteja! :)
 
Rubikin kuutio
jolla on alati muuttuvat algoritmit

Kysymys
johon kompastuu fiksuinkin olento

Haaste
johon kilpailuhenkisimmät jäävät jumiin
kunnes tajuavat
en minä leiki vaikeasti tavoiteltavaa
minä olen vaikea

Olen palapeli
jota yritän itse koota
mutta palaset tippuvat jatkuvasti pöydältä
ja vierivät painavan piirongin alle
                juuri sinne kaukaisimpaan nurkkaan

Et sinä ymmärtäisi puoliakaan
vaikka kulkisit rinnalla kymmenenkin vuotta

mutta jos haluat
voit aina auttaa siirtämään

sitä piironkia

(tai sitten voit imuroida
ja kadota pölypussin kanssa
kuin pieru Saharaan)
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkea ei tarvitse ymmärtää, mutta joitakin asioita täytyy sietää <3 
Upea runo. Osui.
 

Käyttäjän kaikki runot