Huutaen kaipuuta kylmään maahan

Runoilija Melanie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008
Viimeksi paikalla: 24.9.2015 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.12.1994

vaan tytöt kasvavat vinoon kun täyttävät kolmetoista

ja ehkä tämä ei olekaan ohimenevää
 

Voileipä ja kurkkua
minä tilaan hissin
kipin
kapin
kipin
kapin
opintielle

äidinkielen opettaja
ja
"Mikä on kun tyttö ei kuuntele?"
Kotiin kello kuusitoistanollanolla
minä tilaan hissin
eikä se vastaa kun tervehdin

Yöllä
jähmettynyt irvistys
kuun polttaessa kasvoille varjokerrosta
"Huomenna kaikki alkaa taas alusta."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno runo. Osaat todella kirjoitta mahtavia runoja. ^^

Tämä poltti silmiin reiät!

Pisti sanattomaksi. Äärimmäisen hienoja lauseita:

"minä tilaan hissin
eikä se vastaa kun tervehdin

Yöllä
jähmettynyt irvistys
kuun polttaessa kasvoille varjokerrosta"

Kuulostaa todella tutulta. Viimeinen lause ei oikein tee oikeutta noin hienon runon loppuun, mutta toisaalta ehkä se juuri kuuluukin siihen.

wautsi *jälleen kerran sanaton*

Melko karmivaa.

Mutta aivan upeaa tekstiä!
Rakastan omalaatuista tyyliäsi,

pidä tämä! <3

Tää on upee, jotenki
oot saanu tarinasta runon.

"minä tilaan hissin
eikä se vastaa kun tervehdin"

 

Käyttäjän kaikki runot