Nimetön

Runoilija Melanie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008
Viimeksi paikalla: 24.9.2015 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.12.1994

vaan tytöt kasvavat vinoon kun täyttävät kolmetoista

ja ehkä tämä ei olekaan ohimenevää
 

Minä olen kunnossa
tietenkin
uskottehan te valheista ilmeisimmätkin

Minä olen ehjä
ainakin vielä ja ymmärrän kyllä
ettei eväsleivistänne riitä kolmannelle
sille joka tylsin sanoin koskettaa turhaan
kauniin maailmanne rajoja

Minä olin silloin vielä pieni

avoin
iloinen
sieväsieluinen

hengissä

vaan tytöt kasvavat aina vinoon kun täyttävät kolmetoista
ja ehkä se ei nyt olekaan ohimenevää

Sinulla on kaunis niska ja suuret hampaat
voisin sanoa jos kehtaisin uskaltaisin olla rohkea
Minä ymmärrän luiset kätesi
kuulen sanasi naurun takaa
etkä sinä kuitenkaan tiedä kuinka sydämeni
se värjyy ja kuolee lähelläsi

"En minä sinusta pidä mutta olet mielenkiintoinen"

niin minä voisin sanoa
uskottehan te valheista ilmeisimmätkin

Selite: 
Silloin maaliskuussa kun olin hiukan typerämpi ja pidin itseäni turhan tärkeänä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot