Luomisen tuskaa

Runoilija Eloisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 10.10.2017 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.5.1975
Facebook:

Eloisa .. Tässä ja nyt, ole hyvä

Niin minäkin
Yhdessä ollaan enemmän <3
Kiitos, että kuljet hetken samaa matkaa :)

.
.
.

Varovasti hengitettynä

Piirrosjälki sieluusi
mieleni kartalla
tunsitko hipsutuksen selässäsi?

Korea, suden oma
espanjaksi lausuttuna,
niin minä rakkautta pyydän.

haitallista liiaksi nieltynä
 

Puhut vuolaasti 
loputonta tuskaa

Pidät kiinni totuudesta
kuin luulisit sen olevan ainoa

Huudat kipua
koko kehosi voimalla

kuin synnyttävä äiti
mitä sinä synnytät?

huomisen haave, 
tämän päivän haava

eilsen kuje, 
ehtoollisen valon kajo. 

..ja vielä sittenkin
piirua vaille valmis

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo.
 

Käyttäjän kaikki runot