Hyvästi rakas

Runoilija Eloisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 10.10.2017 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.5.1975
Facebook:

Eloisa .. Tässä ja nyt, ole hyvä

Niin minäkin
Yhdessä ollaan enemmän <3
Kiitos, että kuljet hetken samaa matkaa :)

.
.
.

Varovasti hengitettynä

Piirrosjälki sieluusi
mieleni kartalla
tunsitko hipsutuksen selässäsi?

Korea, suden oma
espanjaksi lausuttuna,
niin minä rakkautta pyydän.

haitallista liiaksi nieltynä
 

Niin paljon toivoin
niin paljon salaa rakastin

Tuoksuasi jumaloin
katsettasi ihannoin
liikkeistäsi humalluin
äänesi mieleni tyynnytti

Olemuksesi sulatti
kosketuksesi kuumotti
sanasi "rakas" korviani poltti
sydäntäni kärvensi

Niitä ole enää ei
vaikka sanoneet me emme hei

Tiemme nyt erillään kulkee
se paljon yhteistä pois sulkee

Uusille haaveille siivet annan
vanhoja turhaan mukana kannan
etsin niille sopivan rannan
siellä puhallan ne tuuleen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva eroruno, hyvä rytmiiikka
Voi miten hyvä! Mahtava se toinen oli ja upeita sanoja siitä toisesta ,  loppu kuitenkin realistinen ja ehkä pärjäät, luulen : )
Hieno rytmi tässä.
 

Käyttäjän kaikki runot