Janeja, paljon

Runoilija Eloisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2011
Viimeksi paikalla: 10.10.2017 1:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.5.1975
Facebook:

Eloisa .. Tässä ja nyt, ole hyvä

Niin minäkin
Yhdessä ollaan enemmän <3
Kiitos, että kuljet hetken samaa matkaa :)

.
.
.

Varovasti hengitettynä

Piirrosjälki sieluusi
mieleni kartalla
tunsitko hipsutuksen selässäsi?

Korea, suden oma
espanjaksi lausuttuna,
niin minä rakkautta pyydän.

haitallista liiaksi nieltynä
 

Käyttäjän kaikki runot