täydetön

Runoilija Whisper

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.12.1989

Örrinmurrin tulppa pois ja luolasta ulos.
 
näillä sanoilla
viivasi haparoivat
silti niin kaunis
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaan tämähän se sykähdytti! Hieno.

Ihana!

Tyylikäs haiku..

Oi oi oi.. millaisen kuvan maalaatkaan. Huikea.

näillä sanoilla
ajatus lentää
matkoihin
niinkuin pitääkin
pidin paljon

Herkän Kaunis.

Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot