Äiti

Runoilija Whisper

mies
Julkaistu:
15
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 5.6.2024 17:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.12.1989

Örrinmurrin tulppa pois ja luolasta ulos.
 
Kaiken keskellä
signaalin lähtökohta
alkupisteemme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin kaunis runo, äiti on useimmiten kaiken rakkauden arvoinen.
 

Käyttäjän kaikki runot