Kuori

Runoilija Whisper

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 21:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.12.1989

Örrinmurrin tulppa pois ja luolasta ulos.
 
Tyhjiä sanoja:
astioita vuotavan katon alla

    jokainen tippa kaikuu

silti vain uusia
tähän pieneen huoneeseen

Muodostuvat lauseet ahdistavat nurkkaan.

    (kaikuu)
eikä ääni anna unta

  Ja
   kun
  tyhjyys
   vuotaa
  yli,

Annatko vihdoin vasaran?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava!

Monitulkintainen ja
hienosti aseteltu.
Tämä etenee kauniisti,
tulee jotenki levollinen
olo vaikka onha tässä
surua. Tykkään.

Teksti, johon upputui joka solullaan sitä lukiessaan.. moniulotteinen, kiehtova kuvaus, joka alkoi elää omaa elämäänsä...

Luomisen tuskalta tuntuu. Vasaralla taitaa tulla vain lisää reikiä kattoon. Tykkäsin.

Vahvaa sanomaa. Hyvin kuvasit mielesi liikkeitä.

oih, tämä on kaunis. todella tunnelmallinen.

Tämäkin on aivan upea. Taisipa mennä koko runoilija suosikkeihin saman tien :)

hieno runo, muuta en osaa sanoa. Pidin!

Komea runo on.

 

Käyttäjän kaikki runot