Ystävä

Runoilija Päärynä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä kaipaan sinua

sun silmies naururyppyjä, ja sitä hymyä,
joka saa myös mut aina hymyilemään.

kaipaan aurinkoa, joka loistaa sun kasvoiltas, ja sitä
kun kosket minuun arkisesti, ystävänä

kaipaan niitä asioita, joita voin tehdä vain sinun kanssasi ja sitä,
ettemme tee mitään
minä makaan sängyllä ja me katsellaan toisiamme

me ollaan lähempänä toisiamme kuin muita, muttei silti osata olla yhdessä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot