Satu

Runoilija Päärynä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olipa kerran tyttö
oli poikakin
Se on tarina tavallisin

Ratsain auringonlaskuun
Ja nimet väriliidulla katuun

Together forever
- ja niinhän se menee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot