Käärme

Runoilija Päärynä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun miehes huutaa mun nimeä

Kato kun me maataan
tällä sängyllä
Täs on ruusunterälehtiä
ja sanomattomia lauseita

Tää sänky hengittää.
Kuule sen huohotus.

Se ei pysy meidän rytmissä,
me ollaan niin
liekeissä
Sun miehes ja mä

Kato meidän vartaloiden
kieroa peliä

Täs puutarhas ei oo tilaa käärmeelle
- niinhän sitä luulis.
Mut sun miehes on aina ollut eläinrakas

Mä kuorin siveellisyyden huivin mun päältä
ja katon
kuinka himon tumma nauha antaa
niin paljon enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja tunnelmallaan vaikuttava runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot