Mitä jos

Runoilija Päärynä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä jos istun bussissa
ja kyyneleet eivät lopu.

Mitä jos sinä olet ollut viimeksi ennen lunta
mutta kyyneleet eivät vain lopu.

Mitä jos minä olen nauranut ääneen,
ja nähnyt auringon tammikuussa.
Jos olen maistanut minttuhuulia
ja tupakkahuulia

ja tanssinut jalkani rakoille.

Jos olen tehnyt kaiken tämän
miksi kyyneleet eivät lopu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot