Unelmat

Runoilija Päärynä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun jalat rasahtaa soratiellä
Mun hiukset myötäilee tuulta
Kato mun sydämeen nainen
Avaa mun sydän,
mitä sä näät?

Mä en nää muuta kun käytettyjä unelmia.
Hitto, missä on palautepiste?
Kai näistä saa rahat takas?

Tahdon valittaa,
nää unelmat ei toimineet, ne unohti
toteuttaa ittensä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot