Nimetön

Runoilija oikotie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2015 14:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

20, minä, niin, enimmäkseen rakkaus
 

Minä en halunnut vain kuolla
minä halusin kadota

Minä en halunnut vain kadota
minä halusin lakata olemasta

Minä en halunnut vain lakata olemasta
minä halusin ettei minua olisi ollut ikinä olemassakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hups, tuli kaks kertaa...

Todella kaunis runo (:

Todella kaunis runo (:

 

Käyttäjän kaikki runot