Nimetön

Runoilija oikotie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2015 14:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

20, minä, niin, enimmäkseen rakkaus
 

Aina sanottiin
että hengenvaarallinenkin vahvistaa
kokemuksista oppii ja surut kasvattaa

Ne on puhuneet mulle pelkkää paskaa

Se repii miljoonaan eri palaseen
Repii, hajottaa ja talloo
Niin että kohta jäljellä ei ole enää mitään

Kohta jäljellä on vain niin vähän
että on pakko luovuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot