Olisin mielummin käytetty kuin torjuttu

Runoilija oikotie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2015 14:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

20, minä, niin, enimmäkseen rakkaus
 

En voi uskoo että se olit sä
joka toit mut takas tähän pisteeseen

Tähän pisteeseen jossa
oon käynyt ihan liian monta kertaa

Ensin sä sanoit ei, sitten sä sanoit joo,
sitten sä olit ehkä, lopulta taas ei

Et osaa arvostaa mua
tai ketään muuta kun itseäsi
Haluisin vaan nukahtaa sängyn pohjalle
Avata polvitaipeet veitsillä ja oksentaa tyynylle
Vittu sä olet itsekäs

Vittu mä vihaan sua

Ensi viikolla soitan ja kysyn
voisinko tulla käymään
Mulla on paljon sanottavaa
ja lopulta mä itken sun sylissä
anon rakkautta ja toivoa takaisin
Sä esität jotain
mutta lopulta sä olet taas
EI

Mä vihaan sua
Mä vihaan rakastaa sua
Sä saat mut vihaamaan kaikkea
Sä saat mut rakastamaan kaikkea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä että on tunteet, vaikka joskus sitä tekisi mieli nollata kaikki ja olla vain onnellinen :) Hyvää syntymäpäivää sinulle toivotan :)

vittu suosikkeihin menee <3

 

Käyttäjän kaikki runot