Uinailu

Runoilija Jäinensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nikkini taakse ei ole koskaan kätkeytynyt mitään suurta angstia. Aloin runoilla täällä jo sen verran vanhan. Runoilen hyvin satunnaisesti. Jos olette kuitenkin tykänneet niin kommenttia kehiin, kiitos.
 

Minua väsyttää

Aion vain nukahtaa,
hetkeksi painaa pääni sydäntäsi vasten.
Tuntea,
kuinka elävä sinä olet.

Kun herään
sinä
oletha siinä vielä?

Älä jätä nukkuvaa lasta yksin, äiti.
Isi,
vielä viimeinen satu.
Se, missä on prinsessa lasisella vuorella ja kultaisia omenoita.

Kuiskaus aamulla
on
huuto illan hämärässä,
kun luomet ovat raskaat.

Ne omenat...
ne vierivät lasista vuorta
sikopaimenen jalkoihin.

Selite: 
Tässä tällainen. Kommentti olisi kiva.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot