Kysymys

Runoilija Jäinensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nikkini taakse ei ole koskaan kätkeytynyt mitään suurta angstia. Aloin runoilla täällä jo sen verran vanhan. Runoilen hyvin satunnaisesti. Jos olette kuitenkin tykänneet niin kommenttia kehiin, kiitos.
 

Oletko valmis?
En minäkään.

Silti tästä pitäisi revetä
yhteen
kahteen
kolmeen
suuntaan, jotka syövät minut hengiltä.

En minä tiedä.
Tiedätkö sinä?
No kerro sitten.

Kerro minulle,
mikä järki tässä kaikessa on?
Miksi minä juoksen,
vaikka voisin pysähtyä ja hengittää kevättä sisääni?

Ei minulla ole kiire.
Onko sinulla sitten?
Siltä se näyttikin. Tule,
ojenna kätesi ja lennetään tähtiin.

Selite: 
Noin. :) En olekaan hetkeen runoillut ja nyt tuntuu hyvältä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot