harhakuvia

Runoilija Willa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2008
Viimeksi paikalla: 9.12.2020 23:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pakkanen puraisee minua poskesta
käännyttäessä kivitieltä asfaltille
kuuluu klonk klonk
tuuli tanssittaa huiviani
pyörii pyörii ja stop

minua ei oteta kädestä
yöllä kukaan tule hakemaan
takki viedään narikasta
sairaalla loputonta naurua
unohdin, mille juhlitaan

en tunne kylmää, en lämmintä
olen jäinen patsas räystään alla
kuun hento ensisäde
betonikaupungin valosaasteen
läpäisevä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Willa taaemmaksi 2.9.2011 0 Runo
Willa hennosti 10.6.2011 0 Runo
Willa harhakuvia 18.1.2011 0 Runo
Willa Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 20.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 1 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo