Nimetön

Runoilija Willa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2008
Viimeksi paikalla: 9.12.2020 23:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

enää en piiloudu
käperry kuoreeni
avaudun ja levitän salaisuuteni
kaiken suoraan eteesi

en säästele mitään
annan kaiken tulla
vuodatan surutta sinuun
ja teihin jokaiseen

te tulette muistamaan
että olette olleet

älkää enää kehdatko valittaa
tarjoan teille kaiken
ottakaa vastaan
mielipiteeni ja haaveeni

älkääkä kehdatko sulkea silmiänne
katsokaa kerrankin kunnolla
revin itseni palasiksi eteenne
yleisön pyynnöstä

katsokaa, olinkin vain

minä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Willa taaemmaksi 2.9.2011 0 Runo
Willa hennosti 10.6.2011 0 Runo
Willa harhakuvia 18.1.2011 0 Runo
Willa Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 20.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 1 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo