Nimetön

Runoilija Willa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2008
Viimeksi paikalla: 9.12.2020 23:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä määrittelen kaiken,
jaan ihmiset osiin,
kahtia,
hyviin ja pahoihin.

Minä teen muistiinpanoja
niiden liikkeistä,
ja opettelen niiden ilmeet.
Mutta niiden en anna,
minua määrittää.

Sinullekin olen vain,
ohikulkija,
mahdoton rajata,
ylipäätään kenenkään.

Menen yli ymmärryksen,
ja lujaa.

Välillä minuakin surettaa,
oma olemattomuuteni.
Kuuluu hyvää ja huonoa ja äärimmäistä.

Pakkasilla ikkunastani vetää kylmää,
suoraan sänkyyn,
ja minä itken kaikkien niiden puolesta
joilla ei ole edes ikkunaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Willa taaemmaksi 2.9.2011 0 Runo
Willa hennosti 10.6.2011 0 Runo
Willa harhakuvia 18.1.2011 0 Runo
Willa Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 20.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 1 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo