Nimetön

Runoilija Willa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2008
Viimeksi paikalla: 9.12.2020 23:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Peilistä näkee,
ettei tänäänkään ihan
tunnu siltä.
Ettei ole niin kuin pitäisi,
pitäisi ja pitäisi,
kaikkea pitäisi taas.

Käskevät tiivistämään julkisissa,
muuttamaan totutut tavat,
kaikkialla kuuluu että;
olisit nyt kunnolla ja uskoisit
minua.

En halua.

Juuri ja juuri nytkään mahdun,
makaan lattialla kaksinkerroin kippurassa,
kun ei kellään ole tarpeeksi.
Sanovat ajan olevan vain yliarvostettua.

Kätevä psykologinen defenssi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Willa taaemmaksi 2.9.2011 0 Runo
Willa hennosti 10.6.2011 0 Runo
Willa harhakuvia 18.1.2011 0 Runo
Willa Nimetön 9.12.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 23.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 20.6.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 1 Runo
Willa Nimetön 1.3.2010 0 Runo