Kylmyys

Runoilija Kuivakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just me. Take me as I am or watch me as I go.
 

Sormeni kohmeiset
yksin palelevat.

Ei hän ole niitä enää lämmittämässä.

Kylmät väreet kulkevat
pitkin paljasta selkääni.

Ei hän ole minua enää hyväilemässä.

Jäätynyt sydämeni
painaa rinnassani.

Ei hän ole sitä enää sulattamassa.

Ei minua rakastamassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuuran tuntua.

Kaunis, haikea runo

 

Käyttäjän kaikki runot