Nimetön

Runoilija Kuivakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just me. Take me as I am or watch me as I go.
 

hauras kuin lento perhosen
on meidänkin tiemme yhteinen

se hetken kestää, hetkisen vaan
ei lentoon pääse, ei maailmaan

koteloon se pujahtaa
päivää parempaa odottaa

kevät vielä saavuthan?
perhosen lentoon autathan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot