Kulkurin kyynel

Runoilija Kuivakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just me. Take me as I am or watch me as I go.
 

vahvakin sielu
rohkeinkin kulkuri
itkee joskus
hiljaisen kyyneleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyynelmäisen kaunista.

Hyvä, totta, vaikka kuinka ihana matka, aina on jotakin jätettävä, jää kaipaamaan

Hieno.

hieno ja haikean kaunis runo!

tämä on niin totta! hyvä runo.

Kyynelmäisen kaunista.

Hyvä, totta, vaikka kuinka ihana matka, aina on jotakin jätettävä, jää kaipaamaan

Hieno.

hieno ja haikean kaunis runo!

tämä on niin totta! hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot