Jos olisin...

Runoilija Kuivakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just me. Take me as I am or watch me as I go.
 

Jos olisin aika,
olisin ikuisuus
tarttuisin kiinni
en päästäisi menemään.

Tiedän, se on väärin
"älä jää ikuisuuteen" hän sanoi
kerran, mutta on vaikea
irti päästää, päästää lähtemään.

Siksi yritän elää nyt
tässä hetkessä
tässä ikuisuudessa
jota minä olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot