Koivu ja lapsi.

Runoilija Praction

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muista aina että olet erillainen, aivan kuten kaikki muutkin.
 

Puu kasvaa, mikä siinä viehättää?
Itseni taas puun varjosta löysin, miksi siinä viihdyn?
Vailla murheita maailman, säitä uhmaten, kasvaa tuo pieni puu.
Ei ajatusta siinä lie, se kasvaa vain.
Pituutta lisäten, runkoaan vahvistaen.

Pienen siemenen maahan laitoin aikoja sitten, vain pieni lapsi olin silloin, vailla murheita maailman.
En tiennyt silloin että tuo puu minun ohitseni kasvaa. Varrellaan minut toiseksi jättää, vaikka iältään taakseni jää, silti toiseksi jättää.

Selite: 
Kaksi yhden hinnalla..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on runosi. Paljon onnea sinulle tänään toivotan, kuin työtoverille ikään:)

Hui, tässähän on perää. Kaunis! :P

Kaunis on runosi. Paljon onnea sinulle tänään toivotan, kuin työtoverille ikään:)

Hui, tässähän on perää. Kaunis! :P

 

Käyttäjän kaikki runot