Armaalle vihamiehelleni.

Runoilija Praction

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muista aina että olet erillainen, aivan kuten kaikki muutkin.
 

Armas vihamieheni, minä kiroan sinut ja toivon että sipuli putoaisi päähäsi.

Selite: 
Ei niin runollinen kirous...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan hyväntuulisesti tässä sitä vihamiestä manataan. Vielä armaskin. Pidin tästä otteestasi joka saa loppujen lopuksi hymyn huulille ja toivomaan että tuo sipuli tosiaan tipahtaisi kuontaloonsa:)

Poks. Ihan sama mikä päähänsä poksahtaa, kunhan saat siitä tyydytyksen.

 

Käyttäjän kaikki runot